Tag Archives: Colegiul National Nicolae Grigorescu

„Grigorescu” participa la „The Best”

Dupa ce, in prima etapa a competitiei, au pierdut la intrebarile de baraj, cei de la Colegiul National Nicolae Grigorescu din Campina, promit ca isi vor lua revansa.

S-au reinscris in competitia The Best si nu concep sa se intoarca acasa fara un loc pe podium. Asta pentru ca, spun cei patru concurenti, au invatat din experienta trecuta, stiu acum sa-si controleze emotiile si vor incerca sa dea tot ce au mai bun. Sunt constienti ca au adeversari redutabili, dar au incredere in echipa si in sfaturile pe care le-au primit de la profesorii lor.

De data asta… nu mai e loc de dezamagire…

Locul I este la Câmpina!

Mihai CosareanuNationala de rock, locul I si premiul de virtuozitate. Cea de-a patra editie a concursului de chitara a fost la îndemâna câmpineanului Mihai Cosareanu, care a reusit, prin prestatia sa, sa ocupe locul fruntas la concursul organizat de Adi Manolovici. Mihai, care este elev la Colegiul National „Nicolae Grigorescu” din Câmpina, a impresionat juriul, dar si pe ceilalti participanti la concurs.

Mihai Cosareanu: „M-am chinuit, am muncit mult si am vrut sa ajung acolo si am reusit. Concurentii au fost destul de duri. Cel dinaintea mea m-a ajuns la o diferenta foarte mica de punctaj, în jur de cinci puncte, dar noi nu stiam sigur cine iese pe primul loc pâna nu am aflat.”

A câstigat cea de-a patra editie, dedicata tinerilor cu vârste cuprinse între 15 si 21 de ani, si are de gând sa demonstreze ca se poate si mai bine. Asa ca vrea sa învete în continuare, bazându-se si pe sprijinul celor care au fost alaturi de el si pâna acum. Ce a simtit câmpineanul de 17 ani, atunci când a fost anuntat drept câstigator? Primul lucru a fost acela de a-l lua pe Adi Manolovici în brate: „Sincer, stiam ca ma lupt pentru locul II sau I, dar nu eram sigur. A fost foarte frumos, a început sa-mi tremure mâinile si l-am luat în brate pe domnul Manolovici. Am primit premiul, am fost foarte fericit, m-a felicitat toata lumea, oameni pe care nu îi stiam, parinti si copii, de acolo, din Bucuresti, a fost un moment memorabil.”

Mihai exerseaza în jur de 3 ore pe zi si spera ca, la un moment dat, sa aiba propria formatie de rock. Daca muzica nu îl va ajuta sa câstige pâinea de zi cu zi, tânarul, care, la un moment dat, a cântat alaturi de cei de la Sixteen, se va îndrepta catre o cariera bazata pe informatica.

Relu NISTOR